Regalino

fotos van de winkel 005.jpg


Regalino is een winkel gespecialiseerd in design-woonartikelen gelegen aan het schitterende Munsterplein te Roermond.

Wij hebben voor u, uit de collecties van meer dan 40 internationale leveranciers, de mooiste artikelen geselecteerd en presenteren deze u in onze smaakvolle inrichting. De geschenken, meubels en woonaccessoires uit onze collectie kunnen ieder interieur vernieuwen en verfraaien.

Wilt u iemand verrassen met een kadootje of met een luxe geschenk? Dan bent u bij ons op het goede adres, én wij pakken deze artikelen op een wel héél feestelijke manier voor u in!

De design producten die wij verkopen komen o.a. van: Alessi, Blomus, Ritzenhoff, Reisenthel, Passe Partout, Roelsdesign, Leonardo en D-Tec. Roestvrij stalen, glazen als ook keramische artikelen verfraaien het assortiment. Klokken, zitmeubelen, plaids, tafels, kapstokken, drinkglazen en nog veel meer kunt u bij ons vinden. Vaak importeren wij bovendien artikelen die u verder nergens in Nederland kunt vinden waardoor een aantal producten zeer exclusief zijn.

Buiten ons uitgebreide assortiment kunnen wij u ook andere diensten bieden die u op onze homepage www.regalino.nl terug kunt vinden.

Onze winkel Regalino bestaat sinds 1988 en nog steeds werken wij met veel plezier, zeker sinds onze winkel in 2010 binnen en buiten totaal verbouwd is.

Met de opening van onze webwinkel in 2007 hopen wij een nog breder publiek te bereiken. Wij wensen u veel plezier met het winkelen in onze digitale winkel.

Maar zien u ook graag in onze winkel in Roermond.